MYYMÄLÄKONSULTOINTI

Visuaalisuus on tärkeä menestystekijä myymälälle ja yrityksen toimipisteelle. Visuaalisen markkinoinnin avulla luodaan yrityksen imagoa, herätetään mielenkiintoa, autetaan ostopäätöksen teossa ja tehdään lisämyyntiä.

Myymäläkonsultointia voi hyödyntää kun olet avaamassa uutta myymälää tai toimipistettä esim. pop up - kauppaa, kauneushoitolaa tai vaikkapa kahvilaa. Konsultoinnista on apua myös silloin kun kaipaat myymälääsi tai toimipisteeseesi piristystä tai koet ettei nykyinen tila ole toimiva.

Konsultoinnin aikana käymme läpi myymälän asiakaskierron, kalustesijoittelun, tuote - esillepanot sekä myymälän visuaalisen ilmeen. Konsultointi voi olla myös asiakasnäkökulman arviointi toimitilastasi. Kerron miltä myymäläsi tai toimipisteesi näyttää asiakasnäkökulmasta ja millaisia asiakokemuksia se synnyttää. Tai tehdään yritykseesi mystery shopping - tutkimus, jossa tarkkaillaan myös asiakaspavlelua ja myymälän tai verkkokaupan toimintaa kokonaisvaltaisesti. Saat halutessasi suullisen raportoinnin lisäksi kirjallisen raportin konsultoinnissa esille tulleista asioista. Kysy lisää, räätälöidään sinun yrityksellesi sopiva paketti!

 

VISUAALISEN MARKKINOINNIN KOULUTUKSET

Uudista yrityksesi visuaalista ilmettä, päivitä omaa ja/tai henkilökuntasi osaamista. Suunnitellaan yhdessä sopiva käytännönläheinen workshop.

-      palveluympäristön suunnittelu ja stailaus

-      tuote-esillepanojen suunnittelu ja toteutus