KUVAUSJÄRJESTELYT & STAILAUS

 

Tarvitseeko yrityksesi valokuvia sosiaaliseen mediaan ja markkinointiviestintään tai verkkosivuille? Visuaalisuuden merkitys sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla ja markkinoinnissa on suurempi kuin koskaan aiemmin. Tarve julkaista erottuvia valokuvia, jotka kertovat tuotteesi ja yrityksesi tarinaa, kasvaa. Stailatuilla valokuvilla herätät asiakkaiden kiinnostuksen ja erotut kilpailjoista. Suunnittelen toiveittesi ja tarpeittesi pohjalta yritysilmettäsi tukevat valokuvat, hankin valokuvaajan ja hoidan kaikki tarvittavat kuvausjärjestelyt alusta loppuun saakka.  Saat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin toteutettuja, yksilöllisiä valokuvia, joita voit hyödyntää eri markkinointikanavissa.

 

Stailatut tuotekuvat

Visuaaliset valokuvat verkkosivuille ja markkinointiviestintään

Visuaaliset valokuvat sosiaaliseen mediaan

Inspiraatiokuvat

Asuntostailaus ja myyntikuvat

Brändikuvat

 

KUVAUSJÄRJESTELYT:

  • Kuvauslokaation järjestäminen
  • Kuvauspäivän aikataulutus
  • Kuvausrekvisiitan hankinta
  • Mallien hankinta ja stailaus
  • Valokuvaajan hankinta
  • Valokuvaajan avustaminen

 

Oletko valokuvaaja ja tarvitset apukäsiä kuvien suunnitteluun, stailaukseen ja toteutukseen?

Suunnittelen ja stailaan kuvat itse tai yhdessä kanssasi, hoidan tarvittavat kuvausjärjestelyt ja toimin apuna kuvauksissa. Voin olla apuna vain yhdessä tai useammissa osa-alueissa - aivan tarpeesi mukaan.

 


"Tiina on ollut suuri apu kuvausprojekteissa, joissa tarvitaan visuaalista silmää ja järjestelmällistä otetta. Olen säästänyt omaa aikaani ja voinut itse keskittyä kuvaamiseen. Tiinan kanssa on helppo työskennellä ja voin lämpimästi suositella häntä valokuvaajille, jotka tarvitsevat apua kuvausten suunnittelussa, järjestelyissä ja stailauksessa. "

— Tanja Alamikkelä, Stoorila