Poimintoja stailaamistani valokuvista, klikkaa kuvia isommaksi.


 

Stoorila on erikoistunut markkinointiviestintään, valokuvaukseen sekä visuaalisten tarinoiden kertomiseen. Olen suunnittelut ja stailannut yhteistyössä markkinoinnin asiantuntija ja valokuvaaja Tanja Alamikkelän kanssa valokuvia Stoorilan asiakkaille kuten Lovi, Pulla-Pirtti ja Polar Electro. Olen huolehtinut myös kuvausjärjestelyistä Stoorilan kuvauksiin.

www.stoorila.fi

 

"Tiina on ollut suuri apu kuvausprojekteissa, joissa tarvitaan visuaalista silmää ja järjestelmällistä otetta. Olen säästänyt omaa aikaani ja voinut itse keskittyä kuvaamiseen. Tiinan kanssa on helppo työskennellä ja voin lämpimästi suositella häntä valokuvaajille, jotka tarvitsevat apua kuvausten suunnittelussa, järjestelyissä ja stailauksessa. "

- Valokuvaaja Tanja Lipponen, Stoorila

 

 

GAMLAsisustus on käytettyjen huonekalujen ja sisustusesineiden verkkokauppa. Kauniit vanhat huonekalut ja sisustusesineet entisöidään aitoja materiaaleja käyttäen. Vanha kaunis esine tuo mielenkiintoa niin moderniin ympäristöön kuin perinteisemmästä tyylistä pitävälle. Sunnittelin ja stailasin Gamla sisustukselle kuvia markkinointikäyttöön.

www.gamlasisustus.fi


logo.png

CATIE Q DESIGN STUDIO valmistaa käsityönä kauniita koruja naisille. Suunnittelijana ja yrittäjänä toimii Terhi Silenius.

Catie Q:n uusi korumallisto MOON sai uudet tyylikkäät kuvat, joiden suunnitteluun ja järjestämiseen osallistuin. Katso lisää www.catieq.com

 

 

Decorio sisustus & lifestyle on sisustusverkkokauppa skandinaaviseen makuun. Olen osallistunut Decorion visuaalisen ilmeen luomiseen, markkinointiviestinnänsuunnitteluun ja toteutukseen, sisältömarkkinointiin sekä sosiaalisen median sisällönsuunnitteluun ja tuottamiseen. www.decorio.fi

 

"Olemme saaneet Tiinalta apua sisustusverkkokaupan visuaalisen ilmeen yhtenäistämiseen sekä markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen.
Yhteistyö Tiinan kanssa erilaisissa projekteissa on ollut tuloksellista, joustavaa ja vaivatonta.
Suosittelemme Tiinaa yrityksenne markkinointiviestinnän projekteihin, jotka vaativat visuaalisen suunnittelun lisäksi kaupallista ammattitaitoa."

- Johanna Hämeenkorpi, Decorio