Poimintoja stailaamistani valokuvista, klikkaa kuvia isommaksi.


 

Stoorila on erikoistunut markkinointiviestintään, valokuvaukseen sekä visuaalisten tarinoiden kertomiseen. Olen suunnittelut ja stailannut yhteistyössä markkinoinnin asiantuntija ja valokuvaaja Tanja Alamikkelän kanssa valokuvia Stoorilan asiakkaille kuten Lovi, Pulla-Pirtti ja Polar Electro. Olen huolehtinut myös kuvausjärjestelyistä Stoorilan kuvauksiin.

www.stoorila.fi

 

"Tiina on ollut suuri apu kuvausprojekteissa, joissa tarvitaan visuaalista silmää ja järjestelmällistä otetta. Olen säästänyt omaa aikaani ja voinut itse keskittyä kuvaamiseen. Tiinan kanssa on helppo työskennellä ja voin lämpimästi suositella häntä valokuvaajille, jotka tarvitsevat apua kuvausten suunnittelussa, järjestelyissä ja stailauksessa. "

- Valokuvaaja Tanja Alamikkelä, Stoorila

 


 

Decorio sisustus  lifestyle on sisustusverkkokauppa skandinaaviseen makuun. Olen osallistunut Decorion visuaalisen ilmeen luomiseen, markkinointiviestinnänsuunnitteluun ja toteutukseen, sisältömarkkinointiin sekä sosiaalisen median sisällönsuunnitteluun ja tuottamiseen. www.decorio.fi

 

"Olemme saaneet Tiinalta apua sisustusverkkokaupan visuaalisen ilmeen yhtenäistämiseen sekä markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen.
Yhteistyö Tiinan kanssa erilaisissa projekteissa on ollut tuloksellista, joustavaa ja vaivatonta.
Suosittelemme Tiinaa yrityksenne markkinointiviestinnän projekteihin, jotka vaativat visuaalisen suunnittelun lisäksi kaupallista ammattitaitoa."

- Johanna Hämeenkorpi, Decorio

 


LogoOsoitteella.jpg

Lauranlastentarvikeen verkkokaupan visuaalisen ilmeen päivitys.

www.lauranlastentarvike.fi